Zondagskinderen

Doing mediocre dj-things every now and then on the local radio. Mostly in my Marcelleke. Growing a moustache since 2003, still searching for any visible result.

Volgende show: zondag 5 juni om 10:00.

Herbeluister

 • Wouter Beke techno megamix : Glaskin / Acemo / Hiele / Recondite / Megalon / Patricia / JLin / Gidge

  Na enkele pogingen binnen het bastion van de gestelde lichamen kwam men tot de conclusie dat er werk is aan het stemmenkanon W. B. Deze man dook in de techno van de jeugd en vergat even zijn ambtelijke taken maar sloeg terug met een heerlijke middelmatigheid die we in eeuwen niet meer gezien hebben. Dweilen maar!

 • Café De Vriendschap draait Zure Ambient : June11/ K-Lone/ Oxynucid/ Sunda Arc/ Odan/ Tin Man

  In Café De Vriendschap tref je op maandagavond DJ Zure Ambient. De voormalige cipier draait er troosteloze beats voor het vast cliënteel. In ruil krijgt hij pijnlijke levensverhalen en vreemde verzoeknummers. Bassbaas Bruno Masyn, Devote Frank, Mixmaster Wannes, ... zijn zelden niet van de partij. Sinds kort is er de niet zo Spaanse Esteban - altijd tussen twee baantjes - die dankzij een projectsubsidie het Marxisme nieuw leven wil inblazen bij de arbeiders van de 21ste eeuw.

 • Tropical Germany – Leftfield Tribal Downtempo Beats mit Angela Merkel : ZAHN/POISE/TOMU DJ/ TRAER/

  Mutti verzamelde tijdens haar gloriejaren muziek van die ganse wereld. Nu ze pensioneert als bondskanselier wil ze da bomb kanselier worden.

 • Bruges Marathon Drums 2021 – DJ Richard / Tala Drum Corps / T-WOC / Madteo / Jared Wilson /Skee Mask

  In Brugge liep ik naast mijn schoenen tijdens de Great Bruges Marathon van Athora. Dat duurde goed 4u43min. Een mooie tijd

 • OST – Achterhaalde Soundtracks vol vuur

  Muziek die het licht in de hersenpan probeert te ontsteken.

 • BRUTE Playdate – Bruno Masyn aka mr. 160BPM met een portie breakfast rave, juke & jungle

  Bruno Masyn is een baas. Met zijn Serato sloopt hij elke tent. Beats zijn snel, zwaar en vuiler dan de onderbroek van Kevin, zodus de man. Heerlijk om hem over de vloer te hebben. Elk feest zonder een uur BRUTE muziek is als een aflevering van de Kampioenen zonder Boma. Check zijn mixes op https://www.mixcloud.com/brute-brut-bru/ en zijn COLLAB8000 releases https://collab8000.bandcamp.com/releases

 • Zondagskinderen op busreis – Benidorm Bass, Lloret Acid & Marbella Dubstep : Benga /Lone /Ikonika

  Grootvader : "De buschauffeur had leuke muziek mee op onze jaarlijkse vakantie met de bejaardenbond!" Ikke : "Say Whaaaaat?!!"

 • Playdate DJ ASS – Summer Boot Camp with the Arsebroek Disco Drunkards

  Once DJ Ass was a daft Pokemon collector. Nowadays he is a children's friend offering liquid candy and cultural insights to the Minnewater lockdown collective. Every now and then DJ Ass plays the CDJ's to kapot. He secretly loves DISCOBALLS, but in a not so secret way. Geen idee waarom ik mijn beste Engels boven haal om Wannes Fremaut te bewieroken. Smaakvolle gerechtjes mag je hem opsturen bij wijze van appreciatie, bij voorkeur naar zijn werkadres tijdens de kantooruren. Dan kan hij 's avonds ongemerkt nog eens warm eten. 🥫🥫🥫🥫🥫🥫🥫🥫🥫🥫🥫🥫🥫🥫🥫🥫🥫🥫🥫🥫🥫🥫 Check zijn mixcloud op https://www.mixcloud.com/Oh_Deer/

 • Close