Radio Binnenstad

Onbezonnen en pure radio gebracht door jonge radiomakers.

Volgende show: dinsdag 21 mei om 18:00.

Herbeluister

 • Aflevering #64. Radio Binnenstad – Film en muziek (Marjon, Pascal, Lemmy en Chelsey)

  Marjon en Pascal hoeven we niet meer voor te stellen, maar Lemmy en Chelsey zijn nieuwe radiomakers. Samen maakten ze een aflevering over film en muziek. Ready voor take 1? Go!

 • Aflevering #63. Radio Binnenstad – Pesten (Anouk & Amber)

  Twee sterke dames maakten hun radiodebuut met een goudeerlijke aflevering over pesten. Vanuit hun eigen verhaal doorbreken Anouk en Amber het taboe rond pesten. Een prachtige en vooral moedige aflevering met pakkende getuigenissen, krachtige tips en muziek die steun biedt.

 • Aflevering #62. Radio Binnenstad – Seizoensopening III

  Alle goede dingen bestaan uit drie. Dat belooft voor het derde seizoen van Radio Binnenstad. Aftrappen deden we met oude, ervaren bekenden, maar ook met nieuwe, frisse radiomakers. Feest!! Met hotdogs, drankjes en fijne muziek. Santé op het nieuwe seizoen!

 • Aflevering #61. Radio Binnenstad – Crubyx Drum-‘n-Bass set 5

  Crubyx maakte van zijn vijfde zet een vurig pareltje, niet zo moeilijk met de zomer die is aangebroken. Heerlijke drum-'n-bass, speciaal voor jullie!

 • Aflevering #60. Radio Binnenstad – Ruzie op de radio en muziek (Marine en Thomas)

  Soms gaat het ook eens wat minder vlot. Ruzie op de radio, dat kan gewoon bij Radio Binnenstad. Wij doen niet mee aan heel erg voorbereide fake aflevering, nee, gewoon rasechte radio. Oh ja, er was ook heel wat leuke muziek.

 • Aflevering #59. Radio Binnenstad – Voetballen! (De Berkjes)

  Nu het voetbalseizoen is afgelopen, maken we de BALans op. Samen met Margaux babbelen we over haar carrière, haar favoriete speler en club, maar spelen we ook muziek die elke supporter kent. En of ze gescoord heeft!

 • Aflevering #57. Radio Binnenstad – Gevaarlijkste dieren ter wereld (Marine & Thomas)

  Durf je luisteren naar de nieuwe aflevering van Radio Binnenstad? Niet door het enge thema, maar vooral door de gevaarlijke presentatoren. Grrrr

 • Close