Radio Binnenstad

Radio Binnenstad is een gloednieuw radioprogramma op Villa Bota. Maak je klaar voor een uurtje onversneden radio waarbij jonge radiomakers voor het eerst in de ether gaan. Onbezonnen en pure radio met verschillende thema’s, frisser kan het niet zijn. Dit project is een samenwerking van VZW Binnenstad, De Batterie en Villa Bota die jongeren, verbonden aan VZW Binnenstad, de kans geeft om de wereld van radio te ontdekken. Benieuwd? Luister dan vanaf 6 oktober elke dinsdagavond van 18u tot 19u naar Villa Bota en duik mee in de wereld van jongeren.

Volgende show: dinsdag 24 mei om 18:00.

Herbeluister

 • Aflevering #57. Radio Binnenstad – Gevaarlijkste dieren ter wereld (Marine & Thomas)

  Durf je luisteren naar de nieuwe aflevering van Radio Binnenstad? Niet door het enge thema, maar vooral door de gevaarlijke presentatoren. Grrrr

 • Aflevering #55. Radio Binnenstad – Favoriete liedjes (Marion & Charlie)

  Gewoon een show over liedjes die Manon en Charlie leuk vinden, moet kunnen toch?

 • Aflevering #54. Radio Binnenstad – DE GROTE OVERZICHTSSHOW

  Het was nu andersom, de begeleiders kropen achter de micro en maakten een overzichtsshow met de opvallendste fragmenten van de afgelopen afleveringen. En dat waren er heel wat! Van een slappe lach, tot weetjes en algemene boodschappen, iedereen passeerde de revue. Heb je Radio Binnenstad af en toe gemist? Dan is dit je kans om het in te halen.

 • Aflevering #53. Radio Binnenstad – Crubix’ dj-set Drum-‘n-Bass 3

  Al aan z'n derde aflevering zit Crubix. Met een nieuwe, heerlijke dj-set Drum-'n-Bass laat hij de boxen knallen.

 • Aflevering #52. Radio Binnenstad – Sociale media (Naudisha, Fleur en Scott)

  Yes yes yes! Een nieuwe aflevering en een nieuwe radiomaakster, onze dag kan alvast niet meer stuk. (Dit is een kortere opname, want mooie liedjes duren niet lang)

 • Aflevering #49. Radio Binnenstad – Beroepen (Marine & Thomas)

  Wat is jouw droomjob? Of wat zou je juist helemaal niet willen doen? Marine en Thomas praatten erover en belden zelfs een expert op. O ja, er was ook muziek. Groetjes!

 • Close