• # Talkshow

Thematisch kuieren doorheen ons favoriete muzieklandschap.

Volgende show: zaterdag 1 juni om 11:00.

Herbeluister

 • #67. Fifabuleus II

  "De vlag en de fluit zeggen dat het buitenspel is. Ik denk van niet! Maar ja, ik heb geen vlag en ook geen fluit," is wat Siem zei. Hij weet eigenlijk nog steeds niet wat buitenspel is, maar floot wel een voortreffelijke partij tijdens de aflevering. Maar jammert en huilt, het voetbalspel droegen we ten grave in mei. FIFA is niet meer, en dat konden we niet laten passeren. Met een ingetogen afscheid lieten we de game gaan, niet zonder daar een prachtige soundtrack bij te voorzien en notoire FIFA-legendes uit te nodigen (in willekeurige volgorde): - K. Dekoninck (hoofdcoach Liverpool) - N. Sterckx (manager Manchester United) - Graziano (manager Bayern Munchen) - R. Vandamme (hoofdcoach Atlético Madrid) - S. d' Ursel (manager Atlético Mineiro) Want FIFA is meer dan een voetbalspel, het is een levensstijl - dixit Evert ten Apel

 • #66. Trouwringtunes.

  [Naam], verklaart u [naam] aan te nemen tot uw wettige echtgenote en belooft u getrouw alle plichten te zullen vervullen, die door de Wet aan de huwelijkse staat worden verbonden? Wat is daarop uw antwoord? (Wederhelft geeft ja-woord) Zo gaat het officieel in z'n werk. Eclect deed het iets anders. Hoe dan? We hebben geen zin om het helemaal uit te typen, luister gewoon zelf jong.

 • #64. Muziektony Hawkandat.

  Tony Hawk de - vooralsnog levende - legende hing zijn board aan de haak. Tijd voor een eerbetoon op de radio. Muziek die een link heeft met Tony, en nog veel meer. Ps: de aflevering werd gepresenteerd in rijm, we geven toe: een beetje laim, maar velen vielen in zwijm.

 • #63. National Geographicritmiek

  Dit, maar dan iets minder droog en met muziek: "National Geographic (formerly the National Geographic Magazine, sometimes branded as NAT GEO) is a popular American monthly magazine published by the National Geographic Society. Known for its photojournalism, it is one of the most widely read magazines of all time."

 • #62. Ex-centriekmusique.

  Een extra aflevering van Eclect kwam uit op 14 februari. De ideale dag om een aflevering te maken over vergane liefde, minnebreuken en vechtscheidingen. Wat te verwachten? Een kersverse ex met een discografie om u tegen te zeggen, de romance Nick Cave en Patti Smith, de intriges van Fleetwood Macs bandleden en nog veel meer drama. Met liefde gemaakt.

 • #61. Ken Dust.

  Een gast in Eclect is zelden uitgeblust, wij presenteren met lust: Ken Dust. We hebben onze pollekes meermaals gekust. Ken Dust - a.k.a. Tristan - maakte zijn debuut op Villa Bota tijdens Eclect. Dat smaakte naar meer - zoals zijn naam getuigt - en ondertussen draait hij regelmatig op de beste Brugse radiozender. Verwacht je aan hip hop, soul, jazz en funk. Maar hokjesdenken doet af aan wat Ken allemaal draait. Bovendien is Ken Dust veruit de meest bescheiden, maar grootste muziekkenner in zijn genres die we ooit in de studio hebben mogen verwelkomen. Vergeet dus zeker niet zijn eigen shows te checken: https://www.mixcloud.com/kendustwi/

 • #60. Jaaroverzicht met ons kerstkindje

  Mei nadert en de zon klopt overuren. Tijd om onze kerstspecial te droppen. Een verfrissende aflevering met een overzicht van 2021 in het bijzijn van een echt kerstkind: Robbe, u welbekend. Vrolijke Kerst en een gelukkig nieuwjaar!

 • Close