Over Water – The Wet Mix

Een sappig amalgaam van songs over (regen)water. Badmeesters van dienst zijn eerste stuurman MC Neute en scheepsmaatje MixMaster Wannes. Earl Grant - Stormy Weather CCR - Born on the Bayou Bob Dylan - High Water (for Charley Patton) Bob Dylan - Rainy Day Woman #12 & 35 Bruce Ruffin - Rain CAN - She Brings the Rain Tom Waits - Diamonds on my Windshield (Looking for you) Fleuves - Moug Justin Hurwitz - Voodoo Mama (Babylon OST) Madness - Night Boat to Cairo Louis Armstrong - Didn't Rain Graham Central Station - I can't stand the Rain Budos Band - River Serpentine Oddisee - Raindance Jazz Brak - Wind & Golven Doe Maar - Regen George Thorgood - The Sky is Crying Frank Zappa - Don't eat that yellow Snow Nick Cave & The Bad Seeds - Fifteen feet of pure white Snow Altin Gün - Rakiya su Katamam Astrud Gilberto - The Gentle Rain (RJD2 remix) Extince - Spraakwater Opgezwolle - Regendans RTJ - Sea Legs Nul7Negen - Verdriet, Angst en Regen Stikstof - Nat Seine - Rijec

Gerelateerd

  • RAKELING: Jelle Van Giel – Laurent Garnier – Ata Kak – Donny Benet – Larry Manteca – Ed Burkey – …

    Recorded live at Villa Bota Radio on March 29, 2024. Listen live biweekly on Friday's 8 to 9 pm on villabota.be. BLIJ DAT JULLIE ER WEER ZIJN ALEJA DAAR GA IK TOCH VANUIT GEEN IDEE OF IEMAND DE LAATSTE PAAR JAAR EIGENLIJK GELUISTERD HEEFT JE MOET HET VOOR JEZELF DOEN UITINDELIJK EH

  • Take A Break 116: Summersessions II

    Take A Break 116: Summersessions II 📻 Vanavond los gehen met Sam op de zomerse beats van Dogger & Mindstate, Dilemma, Submorphics, Nu:Tone & many more Volg Take A Break: FB: https://www.facebook.com/TakeABreakDNB/

  • Clarksville Station #160

    Episode 160 of Clarksville Station with music from Shaun Murphy, The Deslondes, Soulfull Femme and many more Contact us: https://www.facebook.com/ClarksvilleS/ clarksvillestation@outlook.com Next Episode: Wednesday 04/10/2023 (9PM - Midnight CET) - www.villabota.be Clarksville Station International Blues Night 04/10/2023 (6PM EST/5PM CST/4 PM PST/Midnight PM CET) through www.villabota.be

  • Take A Break 120: Summersessions VI

    Take A Break 120: Summersessions VI 📻 De voorlaatste Take A Break zomersessie. Sam is in vorm en draait tracks van Mako, Soligen Music, Blade, Vicious Circle, Kasra Critical, BCee & meer! Show van 23/08/2020 Volg Take A Break: FB: https://www.facebook.com/TakeABreakDNB/

Close