Villa Bota Video Crew

Bekijk al onze video's hier!

Villa Bota Video Crew zoekt …
Jong vers bloed met een voorliefde voor VIDEO!  Is je camera onlosmakelijk verbonden met je hand, maar heb je nog geen idee hoe je met een montageprogramma aan de slag gaat? Volg dan hier ons aanbod aan workshops en activiteiten!

Workshops
We voorzien vormingen en leuke uitdagingen voor jongeren met het videohart op de juiste plaats. Tijdens sessies van 1 tot 5 dagen leren we de kunst van het video maken aan de hand van praktische oefeningen. We werken naar een eindresultaat toe en maken korte reportages, animaties, of doen aan VJ’ing. Altijd met de nodige dosis fun.

Videomeetings
Op regelmatige basis houden we bijeenkomsten voor echte videofreaks. Tijdens deze videomeetings wordt aan creatieve videoprojecten gewerkt, en bekijken we welke evenementen op bewegend beeld vastgelegd kunnen worden.

Reportages
We zetten onze videoreporters ook in voor het festivalseizoen van juli tot september. Wil je volgende zomer de festivals afschuimen, gewapend met een camera in de hand? Coole bands interviewen en sfeervolle filmpjes in elkaar boksen? Villa Bota Video Crew biedt je die kans!

Interesse? Mail naar videocrew@villabota.be of volg ons op Facebook.

Deze videowerking kadert binnen het Europees Villa Crossmedia project.